Search Similar Youtube Channels

Category: World Catala

Top Youtube Channels From Catala

Contes i Cançóns Infantils - En Català

Channel:Contes i Cançóns Infantils - En Català

About: Cançons Infantils en Català

Subscribers
71200
Total Views
47425466
Total Videos
124
OK CATALÀ

Channel:OK CATALÀ

About: OK CATALÀ és el canal de Youtube per aprendre i millorar el català, amb vídeos subtitulats i en qualitat 4K per a tots els nivells, tant per iniciar-se en la llengua com per aclarir dubtes i continuar enriquint-la. Subscriu-t'hi! OK CATALÀ es el canal de Youtube para aprender y mejorar tu catalán, con videos subtitulados y en calidad 4K para todos los niveles, incluyendo vídeos dirigidos a hablantes de español. ¡Suscríbete! OK CATALÀ is the Youtube channel to learn and improve your Catalan, with subtitled 4K videos for all audiences, including videos specifically targeted to English speakers. Subscribe! Autor: Ferran Llopart Prades

Subscribers
17400
Total Views
1290011
Total Videos
50
Easy Catalan

Channel:Easy Catalan

About: Easy Catalan helps you learn Catalan in an authentic and fun way. We interview people in the streets of different cities where Catalan is spoken in everyday life. All our videos have subtitles in Catalan and English. We publish new videos once a month on the first Tuesday of a month. Feel free to subscribe to our channel to receive a notification whenever a new video is out. In the future, we also aim to produce weekly videos! 😃 We publish new podcasts episodes every second and fourth Thursday a month. You will find them in: www.easycatalan.fm To deepen your learning experience with Easy Catalan, we invite you to become a member of Easy Catalan through Patreon 👉http://www.patreon.com/easycatalan. As a member you will receive transcripts, exercises, video downloads and acces to our Discord speaking group! 😃 Speak, learn and improve your catalan with us!

Subscribers
16900
Total Views
611471
Total Videos
82
Innovamat en català

Channel:Innovamat en català

About:

Subscribers
16200
Total Views
1787418
Total Videos
260
Parlem d'escriure en català

Channel:Parlem d'escriure en català

About: Parlem d'escriure en la nostra llengua. En aquest canal trobaràs consells i tècniques per redactar en català; trucs per millorar l'ortografia, la gramàtica i l'estil dels teus textos; recursos de redacció i correcció; exercicis de llengua, i fins i tot correccions de textos en directe. El meu objectiu és que cada dia escriguis millor en català! YouTube en català

Subscribers
8690
Total Views
460393
Total Videos
135
Tamayo en Català

Channel:Tamayo en Català

About: Investigacions i reportatges amb rigor, ironia, respecte i humor. Intentant donar veu a realitats silenciades pels mass media. Ah! Que se m'oblidava, si vols que tiri del fil i desenvolupi algun tema en concret, envia'm la teva proposta per Twitter, Instagram (@tamayostuff), YouTube o mail [email protected]) .

Subscribers
7960
Total Views
68248
Total Videos
12
Dibuixos 100x100 en Català

Channel:Dibuixos 100x100 en Català

About: En aquest canal podràs veure tot de dibuixos en català que corren per la xarxa i que el Youtube ens permet penjar. Fotem-li canya als dibuixos per la canalla al Youtube!!!

Subscribers
6650
Total Views
5720906
Total Videos
1193
Català al Natural

Channel:Català al Natural

About: Benvinguts a Català al natural! Aquí podreu trobar videos en català pensats per a aprendre aquesta llengüa. Oblida't de les llistes de vocabulari, regles gramaticals, llibres de text, cursos cars... tot això és secundari! posa't a escoltar la llengua! Bienvenidos a Català al natural! Aquí podréis encontrar videos en catalán pensados para aprender esta lengua. Olvídate de las listas de vocabulario, reglas gramaticales, libros de texto, cursos caros... todo eso es secundario! Ponte a escuchar la lengua! Welcome to Català al natural! Here you'll find videos in Catalan designed to learn this language. Forget about vocabulary lists, grammar rules, textbooks, expensive courses... all of that is secondary! Just start listening to the language!

Subscribers
5770
Total Views
207554
Total Videos
65
Patriota Català TV

Channel:Patriota Català TV

About: Hola, Patriota! Alliberar Catalunya és la revolució de la nostra vida. Uneix-te al nostre exèrcit! Publico un vídeo pels volts de les 21hs, quasi cada dia. Si vols participar en aquest projecte d'activisme polític per l'alliberament de Catalunya, subscriu-te i prem la campaneta per a rebre les notificacions. Twitter @PatriotaCAT_TV Telegram: t.me/PatriotaCAT_TV També faig música original en català i versions de les millors peces del cançoner popular català. Escolta el meu disc original en català "Somiar fins al final" https://spoti.fi/3ouVBGB Tot just començo aquesta pàgina de micromecenatge a l'aixeta.cat. Seria meravellós comptar amb el teu suport! https://samdarris.aixeta.cat/ca Tik Tok de música en català: https://www.tiktok.com/@samdarriscatala Gira arreu del país ❤️ VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE! Catalunya, Estat constitucional des de 1283, Principat ocupat des de 1714.

Subscribers
5570
Total Views
772568
Total Videos
667
PP Català

Channel:PP Català

About:

Subscribers
5380
Total Views
2145950
Total Videos
1357
Lua Català

Channel:Lua Català

About:

Subscribers
5080
Total Views
151868
Total Videos
98
Canal Burro Català

Channel:Canal Burro Català

About:

Subscribers
4390
Total Views
3036243
Total Videos
300
Barcelona Cultura

Channel:Barcelona Cultura

About: Troba la teva proposta per viure la cultura de Barcelona al perfil de l’Institut de Cultura. Música, teatre, dansa, cinema, circ, cultura popular, art, fotografia, literatura,… Si vols estar al dia de tot el que passa a la ciutat en l’àmbit de la cultura, segueix-nos i ho descobriràs! Barcelona Cultura és el canal de difusió de les activitats culturals a la ciutat i la principal plataforma de comunicació digital de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Com a agenda cultural, ens fem ressò de les activitats i esdeveniments culturals que tenen lloc a Barcelona, tant si són organitzats per organismes públics com privats o consorciats.

Subscribers
3210
Total Views
805334
Total Videos
1447
Canyot 2

Channel:Canyot 2

About: *Canal secundari* Canal valencià amb vídeos nous i recopilats sobre llengua, política i cultura. També faig alguns muntatges d'humor. Youtube com a arma de difusió massiva. Canal Principal: https://www.youtube.com/user/traguemlallengua/videos

Subscribers
3160
Total Views
5918509
Total Videos
70
Voleicatala

Channel:Voleicatala

About: Canal oficial de la Federació Catalana de Voleibol.

Subscribers
3090
Total Views
381067
Total Videos
586
تعلم الكتلانية مع شيماء Learn Català

Channel:تعلم الكتلانية مع شيماء Learn Català

About: قناة " تعلم الكتلانية مع شيماء Learn Català " هي قناة تهتم بتعليم اللغة الكتلانية عن طريق العربية بالمجان من الصفر بالنسبة للمبتدئين، وتهدف إلى نشر كل ما هو مفيد من شرحات و حفظ المفردات و الجمل لكي يكون المتعلم، قادرعلى التحدث أو المحادثة بالكتلانية مع الناس بكل بسهولة، وفهم الأغاني الكتلانية والأفلام والمسلسلات و مباريات الدوري الكتالوني، غايتنا التعليم ،وتقديم المعرفة ونشر العلم ويد العون والمساعدة لكافة متابعينا الأعزاء والعزيزات.

Subscribers
2930
Total Views
160602
Total Videos
76
Aprèn català amb en Jordi

Channel:Aprèn català amb en Jordi

About:

Subscribers
2420
Total Views
360058
Total Videos
19
Regina Goberna

Channel:Regina Goberna

About:

Subscribers
2040
Total Views
639882
Total Videos
5090
Institut Català de Retina

Channel:Institut Català de Retina

About: Perfil Oficial del Institut Català de Retina El Institut Català de Retina (ICR) es un centro oftalmológico de referencia nacional e internacional, fundado hace más de 30 años por el Dr. Ramon Martí i Bonet. Sus objetivos principales son la prevención, el diagnóstico, el tratamiento y el control de las enfermedades de los ojos, del sistema visual y de los anexos oculares.

Subscribers
1650
Total Views
583643
Total Videos
144
Medios Casal Català de Guayaquil

Channel:Medios Casal Català de Guayaquil

About: Aquesta és la plataforma de Casal Català de Guayaquil, des d'on vam publicar la producció de les activitats de la nostra institució catalana a la ciutat. També és la plataforma operativa de CASALS EN XARXA, una xarxa de casals catalans a Amèrica, i des d'on es projecta la comunitat catalana a l'exterior. Esta es la plataforma del Casal Català de Guayaquil, desde donde publicamos la producción de las actividades de nuestra institución catalana en la ciudad. También es la plataforma operativa de CASALS EN XARXA, una red de casales catalanes en Amèrica, y desde donde se proyecta la comunidad catalana al exterior.

Subscribers
1490
Total Views
120576
Total Videos
908
Anime En Català

Channel:Anime En Català

About: Vídeos en catalá sobre tots els animes que veies al K3 : Doraemon, Shin Chan, El Detectiu Conan, Bobobo, Kimagure Orange Road, La Llei De Ueki, Keroro, Gat i Gos, One Piece, Inuyasha i molts més....

Subscribers
1490
Total Views
682453
Total Videos
20
Dibuixos en català

Channel:Dibuixos en català

About: Cançons de les sèries de dibuixos animats en català, emeses a les darreres dècades per les diferents televisions dels Països Catalans. Si trobeu que en falta alguna, deixeu un comentari! :)

Subscribers
1430
Total Views
632147
Total Videos
623
ZINC TV

Channel:ZINC TV

About: Somos una productora de video y entretenimiento, nos centramos en la música y nuevos talentos artísticos

Subscribers
1420
Total Views
195928
Total Videos
83
Doblatge en català

Channel:Doblatge en català

About:

Subscribers
1400
Total Views
382312
Total Videos
508
Catalan Cartoons / Dibuixos en Català

Channel:Catalan Cartoons / Dibuixos en Català

About:

Subscribers
1400
Total Views
504962
Total Videos
130
Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia

Channel:Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia

About: Videos related to Nanoscience and Nanotechnology created or recommended by the Catalan Institute of Nanoscience and Nanotechnology (ICN2). The ICN2 studies and applies the behaviour of matter at the nanoscale. It is a center of CERCA and a member of BIST, SOMMa and ACER. For more information, please visit: https://icn2.cat

Subscribers
1330
Total Views
144863
Total Videos
299
Darth Segador

Channel:Darth Segador

About: Benvinguts al primer canal de Star Wars en català. Esper que gaudiu amb els meus vídeos i que la Força us acompanyi sempre i arreu! 🔔 Activeu la campaneta per a no deixar perdre cap vídeo! Principals xarxes socials: 🐦 Twitter | https://twitter.com/DarthSegador 📷 Instagram | https://www.instagram.com/darthsegador I si voleu donar-me suport: 🚰 https://darthsegador.aixeta.cat

Subscribers
1320
Total Views
45230
Total Videos
313
FEDERACIÓ CATALANA DE HOCKEY

Channel:FEDERACIÓ CATALANA DE HOCKEY

About: CATALUNYA FIELD HOCKEY

Subscribers
1150
Total Views
154979
Total Videos
171
Gaming.cat - Videojocs en català

Channel:Gaming.cat - Videojocs en català

About: Comunitat en català d'aficionats als videojocs. Partides i comentaris en català sobre videojocs. El canal està obert a qualsevol que hi vulgui publicar vídeos en català sobre videojocs, si ens vols fer arribar un vídeo, pots escriure a [email protected]

Subscribers
1110
Total Views
27280
Total Videos
454
Canal Català

Channel:Canal Català

About:

Subscribers
839
Total Views
518065
Total Videos
179
Institut Català de les Dones

Channel:Institut Català de les Dones

About: A l'Institut Català de les Dones dissenyem, impulsem, coordinem i avaluem les polítiques per a l'equitat de gènere. Departament d'Igualtat i Feminismes.

Subscribers
839
Total Views
139272
Total Videos
167
Veritasium Català

Channel:Veritasium Català

About: Veritasium Català: Versió en català del canal oficial de Veritasium, canal de YouTube dedicat a la difusió científica creat per Derek Muller. Equip Veritasium Català: Àngels, Daniela, Oriol i Ton. Volem agrair a Veritasium que ens hagi donat l'oportunitat de doblar el seu canal de ciència al català, i en especial al Derek pel seu impuls inicial i a l'Emily per tots els consells i suggeriments abans de fer públics els nostres videos. Si us agraden, feu-ne difusió, i si voleu participar en el procés de traducció i doblatge, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un equip petit i amateur, però amb ganes de tirar endevant aquest projecte per la difusió científica en català.

Subscribers
801
Total Views
14546
Total Videos
28
Sentiment Otaku Català

Channel:Sentiment Otaku Català

About: T'agrada l'anime? I els dibuixos animats? I els videojocs i les sèries? Si és així, en aquest canal trobaràs els openings, edings i vídeos relacionats amb els animes i dibuixos de la gran època daurada del K3, el 3xl.net, el Canal 3xl i el Super3, que van marcar la teva infància o joventut. I també trobaràs vídeos de videojocs i sèries.

Subscribers
748
Total Views
546652
Total Videos
31
Julian Català

Channel:Julian Català

About:

Subscribers
623
Total Views
44270
Total Videos
9
Harry Potter en Català

Channel:Harry Potter en Català

About: Aquí parlem de Harry Potter i tot el món màgic en català! El 1r canal de youtube d'aquesta temàtica amb el nostre idioma!

Subscribers
587
Total Views
10528
Total Videos
49
Doblant altres animes

Channel:Doblant altres animes

About: En aquest canal de YouTube pujaré els recopilatoris de doblatge en català dels actors i actrius que han posat veu a molts personatges de la nostra infància. Els recopilatoris consisteixen bàsicament fer un vídeo de tots els personatges que ha posat veu un actor o actriu. I vosaltres podreu veure en un vídeo de 10 minuts aprox. els diferents registres que té. Espero que us agradi!

Subscribers
582
Total Views
79458
Total Videos
139
Institut Català d'Oncologia ICO

Channel:Institut Català d'Oncologia ICO

About: L'Institut Català d'Oncologia és un centre públic d’excel·lència en càncer. S'ocupa de la malaltia de manera integral ja que aplega, dins de la mateixa organització, l'assistència, la recerca, la formació especialitzada i la prevenció.

Subscribers
578
Total Views
45234
Total Videos
137
Audio Llibres en Català

Channel:Audio Llibres en Català

About: Audio llibres en català

Subscribers
572
Total Views
23602
Total Videos
6
Català HD

Channel:Català HD

About: ESPERO QUE US MOLI !!!!! --------------------------------------- Horari dels vídeos: Cada divendres a les 19:00 (les 7 de la tarda). --------------------------------------- Creació del canal -- 27/4/2014 ✔ 100 subscriptors -- 30/12/14 ✔ 200 subscriptors -- 11/4/15 ✔ 500 subscriptors -- --------------------------------------- ►Xarxes socials / Contacte: ➢Twitch: http://www.twitch.tv/catalahd ➢Facebook: https://www.facebook.com/TheCatalaHD ➢Twittah: https://www.twitter.com/CatalaHD ➢PSNetwork: CatalaHD ➢BattleNet(Overwatch): CatalaHD#2973 --------------------------------------- ➢PC: ASUS X556UJ ➢Auriculars: Ozone Rage 7HX 7.1 Gaming ➢Teclat: Mars Gaming MCP0 ➢Monitor: samsung S24E500C ➢Ratolí: Krom Kombat ➢Alfombreta: Mars Gaming MMP2 ➢Webcam: Logitech C390 Full HD A GAUDIR SENYORS!!

Subscribers
567
Total Views
0
Total Videos
0
Nery Arteagabeitia i Català

Channel:Nery Arteagabeitia i Català

About:

Subscribers
499
Total Views
806353
Total Videos
24